Nutriție

Avantajele procedurilor de remodelare corporală în asociere cu intervenția nutrițională

Procedurile de remodelare corporală pot fi un instrument excelent pentru a obține rezultatele dorite, atunci când sunt asociate cu un regim de viață echilibrat. Intervenția nutrițională și activitatea fizică ne ajută să slăbim și să ne îmbunătățim starea de sănătate. Totuși, anumite depozite de grăsime rămân prezente în continuare în variate zone ale corpului, în ciuda eforturilor noastre.  

Primul pas este să ajungi la o greutate normală, cu ajutorul dieteticianului. Apoi, tehnologia de remodelare corporală te va ajuta să scapi de grăsimea localizată, prin tehnici non-invazive (non-chirurgicale). Descoperă cum te ajută aceste două abordări să obții silueta mult visată.

Intervenția nutrițională 

Intervenția nutrițională se află la baza piramidei, când vorbim despre scădere în greutate și un stil de viață sănătos. Nu putem obține rezultate semnificative prin remodelare corporală, fără a optimiza alimentația. De asemenea, deși activitatea fizică crește consumul de calorii, calitatea dietei are un impact mai puternic asupra procesului de slăbire. 

Sub coordonarea dieteticianului, intervenția nutrițională presupune modificarea obiceiurilor alimentare, astfel încât acestea să respecte principiile unei alimentații sănătoase. Câteva principii sunt moderația în porții, echilibrul din punct de vedere al nutrienților și varietatea. 

Soluția pentru slăbit nu o reprezintă înfometarea, ci un meniu zilnic complet, care să furnizeze un număr corespunzător de calorii. Așadar, dieteticianul nu îți va oferi diete restrictive, ci un plan alimentar potrivit nevoilor tale. 

Nu ai curaj să te programezi la o consultație, pentru că nu știi la ce să te aștepți? Vezi ce presupune vizita la dietetician.

Remodelarea corporală prin tehnici non-invazive

În completarea activității și sportului, poți opta pentru proceduri de remodelare corporală, care sunt utilizate pentru a „sculpta” formele. Acestea sunt potrivite persoanelor care au rămas cu depozite de grăsime localizată, în ciuda intervenției asupra stilului de viață. 

Criolipoliza este o procedură non-invazivă, care presupune distrugerea definitivă a celulelor de grăsime (adipocitele), prin înghețare. Alte aparate utilizează radiofrecvența și ultrasunetele pentru a distruge celulele adipoase. În plus, stimulează producția de colagen și elastină, proteine care previn formarea ridurilor, menținând pielea tânără. Toate acestea sunt posibile fără a afecta alte țesuturi din jur. 

Un avantaj important al procedurilor de remodelare corporală non-invazive este faptul că nu lezează pielea sau organele. De asemenea, acestea sunt rapide și nedureroase.  Astfel, pot fi utilizate în locul intervențiilor chirurgicale de estetică (cum ar fi liposucția), care presupun o recuperare dificilă. 

Platforma medicala revolutionara castigatoare a premiului “Best Skin Tightening Device” in cadrul congresului medical: “The XVthAnti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Congress este acum in cabinetul Nutriwise by Iulia Margasoiu si ne mandrim sa stim ca suntem primul cabinet din Romania care il detine.

Procedura vă permite să vă reluați imediat activitățile zilnice, fără a fi nevoie de timp de recuperare. După primul tratament, rezultatele devin evidente în următoarele săptămâni, cu rezultate maxime obținute după aproximativ 8 săptămâni.

Timpul în care rezultatele devin vizibile poate varia de la o persoană la alta. De obicei, primele rezultate pot fi observate în câteva săptămâni, iar îmbunătățirile continue pot fi văzute pe parcursul a câtorva luni pe măsură ce corpul elimină treptat celulele grase tratate.

Cine il poate folosi si unde este indicat?

Criolipoliza cu ajutorul CoaxMed poate fi folosită de persoanele care doresc să reducă depozitele de grăsime localizate, precum zonele de pe abdomen, coapse, brațe sau șolduri. Este indicată pentru cei care caută o metodă non-invazivă de sculptare a corpului, fără perioade lungi de recuperare asociate cu chirurgia estetică.

Care sunt beneficiile acestui aparat revolutionar?

Beneficiile acestui aparat revoluționar sunt multiple. În primul rând, oferă rezultate vizibile în reducerea grăsimii fără a fi necesară intervenția chirurgicală. CoaxMed este proiectat să ofere o tratare precisă și confortabilă a zonelor problematice, având capacitatea de a ținti specific depozitele de grăsime fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

La ce sa ma astept in timpul procedurii?

În timpul procedurii, te poți aștepta la o senzație inițială de rece și o ușoară presiune pe zona tratată. În general, procedura este bine tolerată, iar mulți pacienți o găsesc confortabilă și pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după.

Sunt si personane care nu pot beneficia de aceasta procedura?

Există câteva situații în care criolipoliza poate să nu fie potrivită. Persoanele cu sensibilitate excesivă la frig, afecțiuni specifice legate de rece sau boli medicale asociate ar trebui să evite această procedură. Consultarea cu un cadru medical înainte de a opta pentru criolipoliză este crucială pentru a determina eligibilitatea și siguranța acestei proceduri pentru fiecare individ.

Si de ce sa aleg aceasta procedura in cadrul Nutriwise?

Alegând această procedură, vei beneficia de rezultate vizibile în reducerea grăsimii, fără a suporta riscurile și perioadele lungi de recuperare asociate cu chirurgia estetică. Este o opțiune non-invazivă și eficientă pentru modelarea corporală. In cadrul cabinetului vom crea un protocol individualizat pentru fiecare pacient in parte astfel incat ne dorim sa ne asiguram ca rezultatele vor fi cele asteptate.

De ce sa aleg Coaxmed si nu alt dispozitiv de criolipoliza?

Există câteva motive pentru care ar putea fi preferată criolipoliza cu CoaxMed în comparație cu alte dispozitive:

 1. Precizie și control: CoaxMed este proiectat pentru a oferi o precizie mai mare în tratarea zonelor specifice și are capacitatea de a controla temperatura pentru a evita leziunile țesuturilor înconjurătoare.
 2. Confortul pacientului: Unele dispozitive pot provoca disconfort sau pot fi mai puțin confortabile în timpul procedurii. CoaxMed este conceput pentru a fi mai tolerabil pentru pacienți, reducând senzațiile neplăcute pe durata tratamentului.
 3. Rezultate îmbunătățite: Diferite dispozitive pot avea performanțe diferite în ceea ce privește rezultatele. CoaxMed are un design care își propune să ofere rezultate vizibile și să fie mai eficient în reducerea depozitelor de grăsime.
 4. Siguranță și fiabilitate: Fiecare dispozitiv poate avea diferite niveluri de siguranță. CoaxMed este un aparat care respectă standardele și regulamentele de siguranță, având în vedere protecția țesuturilor în timpul tratamentului.
 5. Consultanță și suport profesional: Nutriwise by Iulia Margasoiu ofera consultanță personalizată și suport profesional pentru a se asigura că procedura este potrivită pentru nevoile și obiectivele tale specifice.

În final, alegerea unui anumit dispozitiv pentru criolipoliză ar trebui să fie influențată de o combinație între reputația dispozitivului, consultanța cu un specialist și rezultatele dorite. 

Rezultate clinice

Reducerea medie a stratului de grăsime după 1 lună: 30%

Reducerea medie a stratului de grăsime după două luni: 40 %

Așadar, procedurile de remodelare corporală asigură ajustările de care ai nevoie după un program de slăbit. Contactează-ne pentru a beneficia de aceste proceduri și de un plan alimentar personalizat.

In cadrul tuturor sedintelor pacientii beneficiaza de analiza corporala gratuita si recomandari nutritionale optime pentru a avea rezultate.

PRETURI:

 1. SEDINTA CU 1 APLICATOR= 950 LEI
 2. SEDINTA CU 2 APLICATORI=1400 LEI 

PACHETE:

 1. PACHET( 2 SEDINTE) CU 1 APLICATOR=1550 LEI(CADOU 1 SEDINTA DE VACCUM)
 2. PACHET( 2 SEDINTE) CU 2 APLICATORI=2450 LEI(CADOU 1 SEDINTA DE VACCUM)
 3. PACHET(3 SEDINTE-TRATAMENT COMPLET) -CADOU SEDINTA DE VACUUM INTERMITENT CU CRIO
  • 1 APLICATOR 2000 LEI
  • 2 APLICATORI 3000 LEI

In cadrul tuturor sedintelor pacientii beneficiaza de analiza corporala gratuita si recomandari nutritionale optime pentru a avea rezultate.